Veelgestelde vragen

Hoeveel wegen de kaasletters?

De Goudse kaasletters wegen 150 gram.

Hoe worden de letters verpakt?

De kaasletters worden gevacumeerd verpakt.

Wat is de houdbaarheid van de kaasletters?

De kaasletters worden gevacumeerd en zijn daardoor zeker 3 weken houdbaar. Ons advies is om de letter direct na aankomst in de koelkast te leggen.

Wat is het verschil tussen de kleuren van de wikkel?

Er zit geen verschil tussen de verschillende wikkels. U kiest de wikkel die u het leukst/mooist vind!

Leveren jullie ook in het buitenland?

Kaasletters zijn een super leuke attentie voor Nederlanders in het buitenland. Omdat de kaasletters gevacummeerd zijn kunnen we de letters wereldwijd afleveren!

Oei, er is wat schimmel op mijn kaasletter gekomen

Vervelend. Het is en blijft natuurlijk kaas. Zeker als je het buiten de koelkast/in het licht bewaard komt het voor dat na 2 weken wat schimmel optreed. Ondanks dat dit er niet zo smakelijk uit ziet kan het geen kwaad en kun je de letter, nadat je er de schimmel hebt afgeschraapt, prima eten.

Ons advies is wel om de letter direct na aankomst in de koelkast te bewaren.

Mocht je letter schimmelvorming hebben vinden we het wel belangrijk dat je het ons even laat weten. Stuur even een mailtje met een foto van de letter naar klantenservice@kaasletter.nl.

Zijn de letters koolhydraat arm?

Onze boerenkaas is laag in koolhydraat gehalte en dus een gezond alternatief voor chocoladeletters!

Hoe zijn de kaasletters ontstaan?

Het idee om letters uit kaas te snijden bestaat al jaren. Uit het hele land hebben we berichten gekregen van mensen die al jaren kaasletters maken. Op Kaasboerderij Schellach worden al vele jaren met de hand letters in allerlei letters uitgesneden voor mensen met bv een chocolade allergie of kinderen die erg van kaas houden.

Sinds 2014 zijn we het serieuzer gaan aanpakken. Er kwam een mooie verpakking, deze webshop, promotiemateriaal én professionele mallen. Na een periode van testen en verbeteren zijn we nu klaar voor het grote werk! In 2017 haalden onze kaasletters bijna alle landelijke media! We hebben ze zelfs al in verschillende supermarkten gespot! Maar de enige echte en lekkerste kaasletter is natuurlijk gemaakt door kaasletter.nl!

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Jazeker, kaasletters zijn een origineel relatiegeschenk of attentie voor personeel. Bij grotere aantallen kunnen we de wikkel personaliseren. Neem even contact op via niels@kaasletter.nl.

Ik heb een kaaswinkel, kan ik letters bij jullie inkopen?

We hebben speciale inkoopsprijzen voor kaaswinkels. Neem even contact op via verkoop@kaasletter.nl.