Gratis verzending vanaf 4 stuks
Kies zelf de afleverdatum
Menu

Relatiegeschenk

Werken jullie medewerkers of relaties veel thuis en wil je ze bedanken en verrassen met een origineel cadeau? Stuur ze een kaasletter met persoonlijk gedicht!

De letter wordt in cadeaupapier verstuurd en past door de brievenbus van de ontvanger! Bovendien is de kaasletter gevacummeerd en hierdoor zeker 3 maanden ongekoeld houdbaar.

Kaassoort

Kies uit Belegen kaas, Tuinkruiden of Oude kaas. Belegen is de meest veilige keus en zal bij de meeste mensen in de smaak vallen. Een kaasletter met Tuinkruiden heeft een verassende smaak! De pittige oude kaas is ook een hardloper en doordat de kaas steviger is, is deze letter het mooiste van vorm!

Persoonlijke boodschap

Schrijf een leuke boodschap, liefst een gedichtje natuurlijk :), van maximaal 120 woorden. Wij drukken dit op een kaartje en doen dit in de verpakking. 

Ontvangers

Verzamel naam, emailadres en huisadres van de ontvangers en stuur ze in een excel file aan ons door. Wij sturen een e-mail met Track en Trace code aan de ontvangers zodat bij eventuele mislukte aflevering ze het pakje kunnen ophalen bij bv de buren of pakketpunt. De mail wordt verstuurd vanuit 'Pakhuis van Sinterkaas'.

Uiteraard gebruiken wij de gegevens enkel voor het verzenden van de kaasletters. Na verzending zullen wij deze gegevens verwijderen.

Prijs

All-in prijs van €14.99 ex btw per letter. Dit is inclusief individuele brievenbuszending én custom kaartje in de verpakking. U hoeft zelf slechts 3 simpele stappen te maken:

Bestellen

Neem contact op met Kaaspiet Steven via 085-1304198 of mail naar info@kaasletter.nl

Onder meer deze bedrijven maakten (een deel van) hun personeel of relaties blij met een kaasletter:

Prorail

UWV

Dockwize

ROC Friese Poort