Veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar!

Hoeveel wegen de kaasvormen?

Al onze kaasvormen wegen 150 gram.

Hoe worden de vormen verpakt?

De kaasvormen worden gevacumeerd verpakt.

Kan ik ook andere letters of vormen bestellen?

Helaas hebben we geen mallen voor andere letters of vormen. Het is dus niet mogelijk om andere letters of vormen te bestellen.

Wat is de houdbaarheid van de kaasvormen?

De kaasvormen worden gevacumeerd en zijn daardoor zeker 8 weken houdbaar. Ons advies is om de letter direct na aankomst in de koelkast te leggen, maar dit is niet persé nodig.

Wat is het verschil tussen de kleuren van de wikkel?

Er zit geen verschil tussen de verschillende wikkels. U kiest de wikkel die u het leukst/mooist vind!

Ik ben zwanger, kan ik de letters eten?

Wat leuk, gefeliciteerd! Op de boerderijkaas na is alle kaas gepasteuriseerd en dus veilig te eten!

Hebben jullie ook wel eens echte boerenkaas?

We zijn in 2015 begonnen met de verkoop van letters van boerenkaas. Sinds 2017 zijn we grotendeels overgestapt op letters van Goudse kaas. Als de voorraad het toelaat hebben we ook letters van echte boerenkaas. Dit staat dan duidelijk vermeld.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Kaasletters zijn een super leuke attentie voor Nederlanders in het buitenland. Omdat de kaasletters gevacummeerd zijn kunnen we de letters wereldwijd afleveren!

Zijn de letters koolhydraat arm?

Onze kaas is laag in koolhydraat gehalte en dus een gezond alternatief voor chocoladeletters!

Hoe zijn de kaasletters ontstaan?

Het idee om letters uit kaas te snijden bestaat al vele jaren. Uit het hele land hebben we berichten gekregen van mensen die al jaren kaasletters maken. De oprichters van kaasletter.nl zagen dat een lokale kaasboer, op aanvraag van een klant, een kaasletter aan het uitsnijden was en zag direct potentie in het product.

Zo is in 2014 kaasletter.nl opgericht en zijn we het serieus aan gaan pakken. Er kwam een mooie verpakking, deze webshop, promotiemateriaal én professionele mallen. Na een periode van testen en verbeteren zijn we nu klaar voor het grote werk! In 2017 haalden onze kaasletters bijna alle landelijke media! We hebben ze zelfs al in verschillende supermarkten gespot!

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Jazeker, kaasletters zijn een origineel relatiegeschenk of attentie voor personeel. Bij grotere aantallen kunnen we de wikkel personaliseren. Neem even contact op via verkoop@kaasletter.nl.

Ik heb een kaaswinkel, kan ik letters bij jullie inkopen?

We hebben speciale inkoopsprijzen voor kaaswinkels. Neem even contact op via verkoop@kaasletter.nl.